Uncategorized

At tage kørekort

Jeg mindes dengang jeg tog kørekort. En helt ny udfordring, der krævede megen koncentration. Her var det vigtigt, at lære færdselsreglerne at kende, så man kørte med hinanden og ikke mod hinanden. At parkere var jo vigtigt at lære, men parallelparkering har aldrig været min favorit. Da kørelæreren viste det, tænkte jeg, hvor let det så ud.
Indtil jeg selv prøvede. Og fandt ud af hvor meget teknik, det egentlig krævede. Det lykkedes til sidst, men siden da har jeg altid sørget for ekstra god plads til parkering.
Det har nok aldrig været min favorit disciplin, det med at parkere bilen.

Kend din bil

Det er vigtigt at lære sin egen bil at kende, når man har fået kørekort. At se hvad der gemmer sig under motorhjelmen. For der kan være mange ledninger og rør man ikke kender til. Det er relevant at vide nogenlunde hvad der er under motorhjelmen.
Så der ikke opstår et kaos af ledninger fordi du selv vil eksperimentere hvis der skulle ske motorstop.

SHARE
Relaterede indlæg
Køb nye sutter til bilen lige her
Find og lej et lækkert feriehus i Toscana
Få et Lån i friværdi og indløs drømmen