Uncategorized

Leder du efter en efterskole på sjælland – Tjek denne fagskole ud

Hvis du har lyst til at tage på efterskole kan du besøge Fagskole.nu. Det er en fagskole på Sjælland med plads til 80 elever, skolen ligger på en stor grøn område og har en hovedbygning, samt fem villaer. Hvis du har lyst til at tage på efterskole og opleve mange spændende ting sammen med andre mennesker, er denne husholdningsskole på Sjælland noget for dig. Du kan finde mere information på deres hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig. Der er mange efterskoler på Sjælland, men denne skole er noget helt særligt.

Husholdningsskole på Sjælland

Der er to hovedfag på denne fagskole: gastronomi og design. Skolen har 3 linier: 10. klasse, Parat til DESIGN og Parat til MAD, hvor de ønsker at hjælpe eleven med at afklare om det skal være noget der påvirker deres valg af uddannelse. Hvis du elsker køkkenet og lave mad, er denne skole perfekt til det. Her kan du lære mere om mad, borddækning, anretning og menuer. Du får også mere viden om hvordan man lever et sundt og aktivt liv, hvordan du kan få styr på din økonomi, og hvordan man kan planlægge arbejdet i køkkenet. Du kan også lære meget om design og hvordan du kan bruge dine hænder til at skabe noget nyt. Her vil du nogle gange bruge en symaskine, pamache, klister og meget mere. Du får også lov til at arbejde sammen med andre unge og dele ideer og arbejde sammen om noget fælles. Skolen hjælper med at gøre dig klar til ungdomsuddannelsen, mens du også har det sjovt sammen med andre unge.

Fællesskab

Selvom der er mange efterskoler på Sjælland, er denne skole en af de gode. Her får du sammen med mange andre unge, nogle fede oplevelser og undervisning der gøre dig klar til fremtiden og dens udfordringer. Du kommer også på studieture og ekskursioner, hvor du får masser af spændende oplevelser, det kan kun blive et fedt år på en Fed skole på sjælland!

SHARE
Relaterede indlæg
Har du heller ikke helt styr på hvad biogas er
Find dig et godt advokatfirma her
Send en fin gave til en du holder af