Uncategorized

Ferietid er pandekagetid

Pandekager og andet bagværk er noget af det bedste, jeg ved, og det gælder særligt, når jeg holder ferie. I hverdagen prøver jeg at spise så sundt og varieret som muligt, men når jeg har ferie, skal det også kunne mærkes, og det kan det blandt andet ved, at jeg typisk forkæler mig selv lidt ekstra med kage og andet lækkert bagværk. Jeg er især rigtig glad for pandekager, som jeg har en tradition for altid at bage, dagen inde jeg tager på ferie.

Mange forskellige varianter

En af grundende til at jeg er vild med pandekager er, at de kan varieres på rigtig mange forskellige måder. Man kan for eksempel bage helt små pandekager, eller man kan bage høje og tykke amerikanske pandekager. Derudover kan man også putte en masse forskelligt på pandekagerne alt afhængigt af, hvad man har lyst til, eller hvad man lige har i huset. Det kan for eksempel være syltetøj, nutella, sukker, honning, is, sirup eller bær.

SHARE
Relaterede indlæg
Køb snus hos Ministry of Snus!
Køb nyt anhængertræk hos eksperten
Pak forsvarligt