Sport og friluftsliv

Sådan sikrer du stabil strøm i virksomheden

Strømafbrydelser – du kender det uden tvivl. Hvad enten en strømafbrydelse er lang- er kortvarig, så ved man som virksomhed, hvor omkostningsfuldt den slags kan være. Selvom vi i Danmark har et forholdsvist velfungerende forsyningsnet, er det alligevel svært helt at undgå strømafbrydelser. I tilfælde af strømafbrydelse er det derfor vigtigt at være forberedt, og i den sammenhæng kan et www.norwerk.dknødstrømsanlæg være en fornuftig løsning, hvis man ønsker at undgå de mange problemer, der kan opstå i en periode med nedbrud såsom tab af data, forringet omsætning, lavere produktivitet og utilfredse kunder.

Sikring mod driftstop med en generator
Er uheldet ude kan en generator være en god investering for virksomheden, da den kan anvendes til opstilling som nødstrømsanlæg, men også kan fungere som ekstern eller primær strømforsyning. I tilfælde af strømafbrydelse starter generatoren automatisk og sørger for, at elforsyningen bliver overtaget inden for kort tid. På den måde sikres det, at systemet kan klare sig igennem selv længerevarende strømafbrydelser.

Kom sikkert gennem strømafbrydelser med et UPS-anlæg
Har din virksomhed fintfølende IT-systemer, der kræver at strømmen fra et nødstrømsanlæg opbygges, så overgangen mellem den normale strømforsyning og nødstrømsforsyningen ikke kan mærkes, er det nødvendigt med et UPS-Anlæg (Uninterrupted Power Supply). Med et sådant anlæg sikres det, at udstyret bliver forsynet med stabil og jævn strøm fra en seperat strømkilde over en begrænset periode i tilfælde af strømafbrydelse. Dette er vigtigt at tage højde for, da et UPS-Anlæg sørger for at udjævne de forskellige former for ujævnheder, der måtte opstå i elnettet under strømafbrydelsen, så systemerne ikke går ned og hardwaren dermed ikke tager skade.

SHARE
Relaterede indlæg
Legetøj til børnene der holder
En årstid der er værd at fejre
Ekstra farve på huden