Sport og friluftsliv

At starte en virksomhed

Iværksætteri hvordan?

At gøre noget. At brænde for noget. At give noget af sig selv til noget, for at give noget af sig selv til andre.
Hvad er dette noget? Noget der kan gøre en forskel måske. Noget der kan hjælpe andre mennesker til at gøre deres hverdag, arbejdsplads, fritid, deres eksistens bedre, mere meningsfuld. Men stadigvæk; hvad er dette noget der kan netop det?

Det mest fantastiske er at det ikke er noget som står skrevet noget sted, eller noget som man kan lære en gang og altid vide; ikke i direkte forstand i hvert fald. Dette noget er præcis det som éns tanker, idé, eller koncept består i. Det er hele menneskehedens historie manifesteret i et enkelt menneskes tanker, som bare skriger på at blive afprøvet og omsat til en virkelighed der eksisterer uden for den enkeltes bevidsthed.

selvstændig – hvordan

Al begyndelse…

…kræver handling. Med hvad, hvor, med hvem, hvornår, og hvordan gør man de første skridt til at realisere sit projekt. Når du først har idéen er det første, største, og vigtigste skridt allerede taget. Måske uden man helt har vidst hvordan det skete, men sådan er livet jo heldigvis ofte. Herfra handler det så om at bearbejde hvad du har af mentalt råmateriale. Og det er hvad der kan være svært, og hvor nogle knækker nakken på udfordringer der kan virke uoverkommelige eller uoverskuelige. Måske mangler man selv basal viden på et område som er essentielt for at komme videre. Men det bliver idéens potentiale jo ikke mindre af. Derfor er der folk som har fået en idé til at hjælpe andre med at gøre noget ved deres idéer. Så simpelt som det lyder, ligeså genialt det i princippet.

Du har fanget min interesse. Hvad mere?

Har du fanget tråden, og har før haft tanker der har runget af: Bliv iværksætter! Bliv selvstændig! Så har du hos insanma.dk mennesker som står og venter på en som dig. Ligesindede der ved hvad det handler om, og som har den viden som du måske mangler. Man kan uden flere dikkedarer gå ind på siden og sende en besked i chatten helt uforpligtende og få respons på ens tanker. Så bliv selvstændig, bliv iværksætter med starthjælp fra insanma.dk.

SHARE
Relaterede indlæg
Tag på skiferie med kæresten
Kom væk fra den travle hverdag
Tag højhastighedstoget rundt i Europa