Friluftsliv

På fisketur med drengene

På lørdag skal jeg og nogle kammerater på en fisketur sammen og jeg står derfor og mangler lidt forskelligt billigt fiskegrej. Jeg sidder derfor lige og kigger efter noget fiskegrej online. Jeg mangler blandt andet en billige fiskeline og det har jeg ikke lige kunne finde i en butik på derfor leder jeg nu efter en fiskeline online i stedet. Der er masser af andet fiskegrej online men åbenbart ikke nogen billige fiskeline. De er ikke lige til at støve op nogle steder og jeg har virkelig kigget overalt efterhånden.

billige fiskeline hos TAFRI.dk

Leder efter billig fiskegrej

Det er min kammerat der har anbefalet mig nogle forskellige sider med fiskegrej online og selvom der er masser af andet fiskegrej, så kan jeg bare ikke finde det jeg leder efter. Jeg troede ellers det ville være noget af det nemmeste, at finde en fiskeline online men der tog jeg da fejl. Min far fisker meget og jeg ved han har alt hvad man skal bruge, så hvis jeg ikke finder en så tror jeg, at jeg ville ringe til ham for, at høre om han har nogen billige fiskeline jeg kan låne med. Jeg tør ikke låne noget af hans dyre udstyr med, hvis nu jeg kommer til, at ødelægge det eller glemme det et sted på turen. Men uanset hvad så glæder jeg mig bare til en rigtig sjov fisketur med alle gutterne, og ham fra TAFRI:DK.

SHARE
Relaterede indlæg
46 procent af jordens overflade
Rejs et sted hen du ikke før har været
Hold varmen på fødderne med de smarte Glerup hjemmesko