Friluftsliv

Ny feriebolig frankrig

Mine forældre har lige købt den lækreste feriebolig frankrig, som jeg virkelig glæder mig til at vise jer billeder af. Jeg tror lidt det var en spontan beslutning de tog, da de egentlig var på udkig efter en ferielejlighed mallorca, men pludselig kom de og fortalte, at de nu havde købt et helt andet feriehus end det de egentlig først havde besluttet. Jeg aner egentlig ikke, om det måske var fordi den anden ferielejlighed provence var for dyr eller også måske var blevet solgt til nogle andre, men i hvert fald er jeg virkelig glad lige nu. Jeg glæder mig utrolig meget til, at skulle være med til at indrette vores feriebolig frankrig og ikke mindst alle de mange ferier vi skal holde dernede, som er bestilt hos Villapartner.dk

Vores eget feriehus i udlandet

Indtil videre har jeg kun set et par få billeder af vores nye feriehus, så jeg er stadig meget spændt på, om den mon ser ud som jeg tror den gør og ikke mindst hvor står den er. Vi skal faktisk allerede derned og se den om fjorten dage for første gang, så indtil videre kan jeg bare gå rundt herhjemme og glæde mig til, at komme ned i varmen igen. Jeg lover jer, at så snart jeg kommer ned i vores nye feriebolig frankrig, skal jeg nok skynde mig at tage en masse fine billeder af boligen og ligge herud på bloggen, men ind til den tid må I gå rundt og glæde jer lige så meget som jeg gør. Det bliver simpelthen så spændende at få vores helt egen bolig i udlandet, som vi bare lige kan rejse ned til. Forhåbentlig kan jeg invitere mine veninder med nogle nogle fede ture dernede og ikke mindst komme lidt væk herhjemme fra engang imellem.

SHARE
Relaterede indlæg
Super tilfreds med rengøringen
Rejs et sted hen du ikke før har været
Se det store udvalg af udstyr til heste