Sport og friluftsliv

Mangler du en bæredygtig stålkonstruktion?

Mangler du en bæredygtig stålkonstruktion?

Står man med pladsmangel i en lagerbygning eller har man behov for at tilføje en produktionshal, kan man ret let og billigt få lavet en stålkonstruktion og stålspær hos en smed. En smed kan hjælpe dig hele vejen igennem fra ideudvikling til selve produktionen og monteringen af stålkonstruktionen. Men det er ikke lige meget hvor du vælger at få lavet din stålkonstruktion henne.

Dygtige fagmænd

Leder du efter en dygtig smed som har mange års erfaring med produktionen af stålkonstruktioner, skal du gå efter dem som blandt andet har de rigtige mærkninger som gælder for sikkerhed og kvalitet. Grædstrup Stål er en forretning som sørger for at mærkninger og kvalitet er i højsæde når de producerer dine Stålkonstruktioner – gsas.dk. De laver både standardløsninger, men kan også levere specialløsninger i samarbejde med dig.
Stålkonstruktioner – gsas.dk

De kan levere varen rigtig hurtigt og har dygtige ingeniører til at hjælpe med ideer til arkitekturen. Leder du efter inspiration kan du også finde det online på deres hjemmeside. De producerer konstruktioner af stål med fokus på mindre spild af stål. På den måde er det både bliver stål bedst udnyttet og det hjælper også på miljøet.

Før du får leveret din stålkonstruktion, pulverlakerer de konstruktionen som også fungerer som en form for isolering. De har et af Nordeuropas største og mest moderne anlæg til pulverlakering. Dette betyder at du får en stålkonstruktion som er yderst robust og får en flot finish.

Græstrup Stål A/S laver stålhaller til forskelllige industriområder, landbrug, golf, camping og som ridehaller. Alle haltyper fås med forskellige taghældning og dette afhænger af hvilken type du skal have monteret. Store dele af selve produktionen er automatiseret, hvilket betyder at konstruktionen bliver så præcis som mulig, og der undgås forsinkelser.

SHARE
Relaterede indlæg
Overrask damen med smykker
Har du brug for en gardin-guide til dit hjem?
Frygt for tandlægen