Sport og friluftsliv

En god historie, der fanger læserne

Hvad er en god historie

Der kan ikke nødvendigvis blive enighed omkring, hvornår en historie er god eller ej, for det afhænger af læserens såvel som afsenderes interesser. Der er dog nogle rammer, som skaber forudsætningen for en god historie. Det vigtigste er, at det omhandler et emne, som læseren har lyst til at læse om. En god historie skal fascinere og skabe overskrifter. En anden forudsætning er, at der er saft og kraft i fortællingen – den skal interessere og derved engagere skribenten, for det er på den måde, der kommer flow og spænding i en tekst.

God journalistik

Der er stor forskel på historiens indhold alt efter hvilken journalist, der skriver den. God journalistik opstår, når journalisten forstår at indsamle data og bruge det fornuftigt og få en historie trykt, som sælger. En god journalist formår at fange læserens opmærksomhed uanset tema og vinkel i artiklen. Erfarring spiller en vigtig rolle i processen om at blive en god journalist, for en god historie afhænger af, at skribenten kan se på sine data med forskellige øjne.

Artikler til virksomheder

Der skal bruges journalister i mange sammenhænge, og har man en virksomhed, hvor man har brug for hjælp til at sende budskaber til sin målgruppe, kan man med fordel ansætte en freelance journalist. En freelance journalist er fri til at sige ja til de opgaver, han/hun finder interessant, og man kan sammen danne rammen for samarbejdet. Har man brug for en medarbejder med stor erfaring og forskellige kompetencer, er freelance journalist Peder Bjerge en god kandidat. Han har været ansat i mange forskellige erhverv og har bl.a. erfaring som jurist, embedsmand, taleskriver og erhvervsjournalist. En af hans største kompetencer er at finpudse budskaber, hvilket er vigtigt i enhver tekst. Ansæt en freelance journalist og få styr på tekster, budskaber og fortolkning.

SHARE
Relaterede indlæg
Ideer til praktisk havepynt
Stranden
Find rav