Uncategorized

LYFT – det der før hed VELO

Jeg er sikker på at de unge mennesker der anvender VELO eller LYFT ved at VELO har skiftet navn – og dem der er vant til at handle på nikopouches.dk ved det også, det spredes nemt og hurtigt i de kredse der anvender snus. Jeg har altid fulgt lidt med i hvad det er de unge mennesker går og foretager sig, og om man vil det eller ej, så kan man faktisk godt lære en del af de unge mennesker – vi ældre skal bare være åbne for det. sådan var det også da sønnen med nogle gutter kom hjem og fortalte at de var begyndt at bruge LYFT – jeg har nok set lidt underlig ud i hovedet, for jeg anede ikke hvad det var de talte om. Jeg spurgte nysgerrigt ind til hvad det var ( altid en god ting at spørge ind til de unge, hvis man vil vide hvad de laver).

Lyft – de unges cigaretter

Ja, grin bare, men det var hvad jeg fik at vide hvad det var – og så viste de mig en lille dåse med lyft Nysgerrig som jeg nu engang er, spurgte jeg også ind til om jeg ikke måtte prøve det – og det fik jeg lov til. Efter jeg havde prøvet Lyft, kan jeg godt forstå at de unge anvender det frem for at stå med en cigaret og ryge. Jeg fandt jo selv ud af, at der var mange fordele ved at anvende Lyft frem for cigaretter, så der kan i selv se, man kan lære af de unge mennesker.

SHARE
Relaterede indlæg
Gør dig nogle tanker omkring din ferie
Sov godt og behageligt i din nye kontinentalseng
Den grønne tidsalder