Uncategorized

Køb snus hos Ministry of Snus!

Du har måske hørt om det kendte tyggetobak kaldet snus, det er en små poser med tobak og nikotin, som er pakket i runde plastikbøtter.
Du finder mange forskellige afskygninger af det såkaldte tyggetobak – der er både forskellighed i smag, størrelse, nikotinstyrke og lignende.
Men du får den samme oplevelse ud af enhver lille pose som du bruger, nogle stærkere end andre, men det er en smagssag hvor stærkt du ønsker det.

Hvad er snus overhovedet, og hvordan bruger man det helt præcist?
Hvis du ikke kender til tyggetobakket, og måske aldrig har prøvet det, så læs med her og lær mere om snus.
Snus er små poser med tobak og nikotin som du putter op under overlæben – først tørrer du spyttet væk så posen sidder godt fast, sæt posen op under læben og kort tid efter begynder du at kunne mærke en sitrende eller afslappende følelse i din krop.
Nogle mennesker kaldet snus for et euforiserende stof da man får den følelse, men snart så du tager posen ud så forsvinder følelsen igen.
Snus kommer i små pakker med alt fra 12-30 poser i, alt efter hvad du køber.
Du finder som sagt tyggetobakket i mange afskygninger og mærker – der findes mange brands, og de laver oftest deres snus på lidt anderledes måder. Mærkerne laver ofte forskellige smagsvarianter, nikotinstyrker og lignende så kunderne kan finde lige den slags snus som de bedst kan lide.

Det har ikke altid været nemt at finde snus i Danmark, men nu er der kommet en løsning.
Hos Ministry of Snus finder du tyggetobak til gode priser, og endda super fede t-shirt samt muleposer med fede prints på.
Ministry of Snus går meget op i, at vi som forbrugere skal have et frit valg og ikke skal have skærpet mulighederne for vores nydelsesmuligheder – nemlig snus.
Du kan finde snus i Danmark hos Ministry of Snus til fantastiske priser, og med levering!

SHARE
Relaterede indlæg
God hjemmeside
Den lyse idé er en god idé
Lego starwars