Computer og IT

Hjælp til det kedelige

Jeg har for nogle år siden startet min egen virksomhed op. Dengang tænkte jeg, at jeg ville kunne stå for det hele selv. Men der blev jeg godt nok klogere. Jeg blev f.eks. meget hurtigt klar over, at jeg havde brug for en revisor. Jeg har aldrig været god til matematik og tal generelt, og da slet ikke sådan noget med regnskab og så videre. Og når det så gælder min egen virksomhed, skal der altså være styr på det. Derfor gik jeg også meget hurtigt i gang med at lede efter en billig revisor. Jeg havde nemlig fået anbefalet en revisor af en af mine kammerater, men jeg synes umiddelbart, at han var en smule dyr. Også fordi jeg egentlig ikke skulle bruge en revisor til mere en hjælp til årsopgørelse. Men i en virksomhed kan det altså også være svært nok.

Fandt god hjælp på nettet

Men hvor finder man lige en billig revisor henne? Jeg gik i gang med at søge på nettet, og her fandt jeg faktisk ret hurtigt frem til en revisor, som endda havde speciale i hjælp til årsopgørelse. Hvor heldig har man da lige lov til at være. Ja jeg spørger bare. Men i hvert fald kontaktede jeg pågældende, og vi fik hurtigt sat en aftale i stand. Og siden da har jeg simpelthen bare været så glad for hans arbejde. Der er altid styr på det, og jeg er sparet for, at beskæftige mig med alle de kedelige opgaver. Hvilket også gør, at jeg kan bruge min tid på det, som jeg egentlig synes er det spændende i virksomhed. På den måde bruger alle folk deres kraft der, hvor de er bedst. Og i sidste ende giver det det bedste resultat.

SHARE
Relaterede indlæg
Spis godt og lev godt
Få hjælp til website strategien
Markedsføring over mobil