Sport og friluftsliv

Grænsehandel – spar en masse penge!

Grænsehandel og tilbudsaviser – læs mere i denne artikel.
Skal du snart holde en fest, og har brug for en masse sodavandsrammer, alkohol og en masse slik?
Eller har du bare et vanvittigt colaforbrug, som du ikke har interesse i at stoppe med – men du vil blot spare nogle penge?
Så kan du med fordel tage til grænsen og handle! Her kan du nemlig spare en masse penge både på sodavand, alkohol og slik.
En af de gode steder, der er grænsehandel er hos fleggard – Fleggard ligger ikke langt fra den danske grænse, så det er ikke fordi man skal køre alt for langt.
Man kan se fleggards tilbudsavis inde på deres hjemmeside, og for at komme ind på deres tilbudsavis klikker du blot på dette link: Fleggaards tilbudsaviser her og du bliver navigeret direkte ind til deres tilbudsavis.

Det er en god idé at tjekke de forskellige tilbudsaviser ud inden man skal lave grænsehandel. Ved at tjekke de forskellige tilbudsaviser ud, er du sikker på, du kommer til at spare så meget som det overhovedet er muligt.

Hvis man skulle have nogle spørgsmål omkring de produkter der er i tilbudsavisen på fleggards hjemmeside eller er det noget andet, der undrer en eller man er i tvivl om, så skal man blot henvende sig til kundeservice. Der er en e-mail på hjemmesiden, som man kan skrive til, og så svare kundeservice straks tilbage, når den nærmeste mulighed er der. Ellers er det ikke andet for, end at gå ind på hjemmesiden og tjekke den tilbudsavisen ud.

Der er hvert fald en masse, man kan kigge på og en masse dejlige penge, man kan spare! Så det er hvert fald det hele værd. Og det skal lige siges, at jo mere man køber, jo mere spare man. Så man skal selvfølgelig ikke blot tage derned for en colaramme – det ville være dumt, for så bliver det jo nyere end at købe det end i ens nærliggende brus, for man skal huske at beregne kørsel til Tyskland med.

SHARE
Relaterede indlæg
Tæpper til huset
Tag på ferie i storbyen
Sådan tager man gode billeder