Computer og IT

Få styr på teknologien

I dag hører man så meget om kurser. Folk skal hele tiden på kurser i det ene og det andet. Men hvad er det med det, kan man egentlig bruge det til noget. Sådan har jeg altid tænkt, når jeg har hørt andre snakke om, at de skulle på kursus. Men det var lige indtil, at jeg selv kom på to IT kurser. Ikke fordi jeg som sådan har syntes, at jeg godt kunne bruge lige at komme på kursus. Men på min arbejdsplads blev vi alle beordret på to IT kurser. Og til min store overraskelse, vidste det sig faktisk at være en rigtig god ide. Jeg har virkelig fået meget ud af det, og har også lært ting, som jeg slet ikke anede var mulige. Og det kan jeg jo kunne takke mine arbejdsgivere for, fordi det var dem der sagde, at alle medarbejdere skulle deltage i de hersens kurser.

Flere i vente

Og nu hvor jeg først har prøvet det, kan jeg jo se fordele ved det. Så får man lige pludselig også blod på tanden til mere. Derfor har jeg også meldt mig til et online marketing kursus. Det var så kun et kursus, der blev tilbudt til den afdeling jeg arbejder i. Men uanset hvad, er min holding lidt den nu, at der kan jo ikke ske noget ved at komme afsted. Et online marketing kursus lyder egentlig også super relevant for mig, og man vil jo altid gerne udvide sine kompetencer. online marketing kursus kan være en hård negl det skridt jeg skal tage, for at nå nye højder i min karriere. Og det er jo heller ikke ligefrem noget, der ville være dumt. Jeg har i hvert fald i længere tid kiggede efter posten som afdelingsleder i min afdeling.

SHARE
Relaterede indlæg
Meget tid foran skærmen
Manglede printerpatroner
Af med smerter