Computer og IT

Få styr på dine IT færdigheder

Ønsker du at få styrket dine IT færdigheder og tilegne dig mere viden, kan du kan udvikle og styrke dine kompetencer ved at tage en række kurser.

4D Konsulenterne

4D Konsulenterne er en uafhængig danskejet IT-virksomhed. 4D Konsulenterne blev etableret i 1991, og har 24 års erfaring inden for IT branchen.
Virksomhedens idegrundlag er at formidle ekspertviden og professionelle løsninger af høj kvalitet inden for IT (Kilde: http://www.4d.dk/Omos/Pages/Om_os.aspx). 4D Konsulenterne tilbyder en række kurser, hvor du kan styrke dine kompetencer. Særligt populære er: Excel, Word og Photoshop kurser.

Photoshopkurser

Mangler dine billeder det sidste finish til web og tryk, kan du deltage i photoshop kurser. Adobe Photoshop er et fantastisk redskab til billedredigering. Det er et software med masser af muligheder for redigering og manipulation af billeder. Ved at deltage til photoshop kurser, lærer du at bruge det helt unikke værktøj med anvendelsesmuligheder, der strækker sig over adskillige arbejdssituationer og brancher.

Excel kursus

Med et excel kursus lærer du at arbejde med regneark, tal og grafer. Hos 4D Konsulenterne kan du finde det excel kursus, der matcher dine behov. Har du ingen erfaring inden for excel, skal du starte med at tage det grundlæggende kursus. Men har du allerede en grundlæggende viden inden for excel, kan du også tage et udvidet excel kursus. Mulighederne er mange, spørgsmålet er bare, hvilket behov har du?

Word kurser

Word er et godt redskab til tekstbehandling. Med word kurser kan du lære at redigere dokumenter. Der findes mange versioner af word, hvor de nyeste er forbedret og nytænkt. Find ud af hvilken version du har, og deltag i det word kursus, som passer til den version, som du har. De nyere versioner af word har en forbedret og ændret brugerflade og filsystem. Derfor får du på word kurserne forklaret, hvilke nyheder, forbedringer og ændringer, du finder i din word version.

SHARE
Relaterede indlæg
Bruger normalt printerblæk fra HP
Brug den rigtige form for markedsføring
Af med smerter