Sport og friluftsliv

En stripper til at sætte gang i festen

Skal du holde fødselsdag, polterarben eller bare hænge ude med vennerne. Så kan en stripper være med til at ‘spice’ festen op!

En stripper til en fest er for mange et stort tabu i og med det er så grænseoverskridende, at have en nøgen mand/dame gnidende op af sig selv foran et publikum. Andre syntes bare det er fedt og sjovt i og med det er et kæmpe ‘turn-on’ at have en sexet mand/dame dansende op af sig. Dette er for mange, i sær mænd, et stort ønske. Måske fordi de aldrig har set en nøgen dame før eller fordi der er et eller andet provokerende og derfor ‘lækkert’ og sexet ved en kvinde, som bare tør stå frem og ryste sine bryster i ens hoved.

En stripper er en person, som sammen med en intem og erotisk dans tager tøjet af på en sensuel og forførende måde. I de vestlige lande er strippere meget populære og ses oftes i forbindelse med stripklubber, som der kan findes mange af i disse lande.

En ‘striptease’ er en offtentlig nøgenhed og er ofte været ude for retslige og kulturelle forbud og andre æstetiske overvejelser og tabuer. Det er mange love indbandt i at være stripper i og med at der nemt kan være en fint grænse mellem at være stripper og prostitueret. Og da prostitution er ulovligt i mange lande – så er det meget vigtigt at en stripper/stripklub overholde alle regler, som er gældende i landet det forgår i.

Man ved ikke hvornår den første person i verden lavede den første striptease. Men selve ordet ‘striptease’ var introduceret af brødrende Minsky i New York i 1916/1917. I forhold til dengang og i dag er der sket meget i forhold til, hvordan den ideelle stripper skal se ud. I dag er den ideelle stripper glatbarberet og med store silikonebryster. Mændende skal have store muskler og helst et frækt blink i øjet.

Har du lyst til at få en stripper med til din næste fest – så kig videre på stripdanmark.dk.
striptease med danske piger

SHARE
Relaterede indlæg
Kom en tur til frisøren og få ny frisure
Lav lækker mad i weekend
Gode ideer til kæresteture- Se dem her!