Sport og friluftsliv

Få outsourcet virksomhedens IT-opgaver

Har du overvejet outsourcing

Medmindre du selv eller dine medarbejdere er IT-eksperter, kan det være en god idé at outsource nogle af virksomhedens it-opgaver til en virksomhed der har forstand på det. Mange vælger at gøre netop dette – specielt hvad angår server hosting. magento hosting

Server hosting

Server hosting betyder, at du placerer din virksomheds server, i hosting-firmaets sikkerhedsrum eller ganske enkelt lejer en server hos firmaet. Det betyder ikke, at du ikke stadig har fuld kontrol over din server og hvad der sker på den. Du bestemmer nemlig helt selv hvilke komponenter du vi have installeret, mens du på samme tid er helt fri af begrænsninger. Det firma du outsourcer til, har ofte mulighed for at sørge for, at din server sluttes direkte til deres egen meget stabile og hurtige internetforbindelse. På den måde sparer din virksomhed også penge på el-regningen, da serverens strømudgift ganske enkelt spares væk. Ydelsen er naturligvis ikke gratis, men fås oftest til ganske rimelige priser. For eksempel tilbyder virksomheden www.proudwing.com magento hosting til kun 129 kroner om måneden. Magento er en af verdens allerhurtigst voksende platforme for professionel internet-handel. En virksomhed med magento hosting hotel tilbyder magento hosting, som er designet til virksomheder, der ønsker at maksimere deres e-handels oplevelse.

Vigtigheden af en velfungerende e-handels-platform

Når kunder køber varer online, er det vigtigt, at de får en god oplevelse. Uden en god handels-oplevelse er det usandsynligt at de handler samme sted igen næste gang. For der er typisk mange konkurrerende virksomheder at gå til. Det er derfor vigtigt at teknikken er i orden. Det er specielt vigtigt, at systemet er pålideligt at ikke skaber problemer, når kunden er ved at foretage sine køb. Det skal derudover køre hurtigt, så kunden heller ikke bliver utålmodig.

SHARE
Relaterede indlæg
Parterapi er uvurderligt for mange
En uforglemmelig tur
Lyskilder med masser af teknologi i