Uncategorized

Effektiv Rekruttering til din virksomhed!


Jobvision.dk – Her får du en en effektiv rekruttering! Læs mere her!

Finanskrisen raser stadig, heldigvis ikke i samme omfang som den tidligere har gjort. Du har måske været forhenværende arbejdsgiver, og nu er du måske arbejdsløs. Det kan der være flere forskellige grunde til. Enten at du ikke levede op til de arbejdsvilkår, der blev stillet, eller man måtte skære ned på ansatte på grund af den økonomiske vækst. Heldigvis er der et rekrutteringsfirma i Danmark, der er mere end villig til at hjælpe DIG i gang med at få et arbejde.
Når man går rundt på alene hånd kan det være svært og overskue de forskellige muligheder man har for job, og det er netop derfor du med fordel kan kontakte et rekrutteringsfirma for at høre nærmere om, hvad de kan hjælpe dig med.
Efter du er blevet afskediget kan det være en god idé at tage sit liv op til revision. Vil du finde et arbejde, som det du havde? – Eller vil du prøve og gå helt nye veje, altså lave et decideret karriereskift?
Mange rekrutterrings bureauer er villige til at hjælpe dig med lave en personling og målrettet markedsførings plan. Ved at give dig et personlig rådgivningsforløb kan de hjælpe dig med at skabe tanke til handling.
Et godt og effektivt rekrutterings bureau er JobVision. De kan hjælpe dig med det, der netop er blevet fortalt i denne artiklen. Du kan læse meget mere på deres hjemmeside om effektiv rekruttering ved at klikke her: den effektive rekruttering

Hvis du er en virksomhed, der på trods af at være succesrig, er nød til at afsige medarbejdere af forskellige grunde, har man hos JobVision også lavet en model for, hvordan man kan hjælpe de medarbejdere videre på god fod. Det vil være en god idé som virksomhedsarbejder at kigge på den model, som du også finder inde på JobVision’s hjemmeside her: den effektive rekruttering

SHARE
Relaterede indlæg
Skal du have ny cykel?
En lækker Mercedes-benz
Gør dig nogle tanker omkring din ferie