Mad og Sundhed

Behandling af iskias

Få behandlet iskias én gang for alle

Er du så uheldig at være en af de danskere, der rammes af store smerter på iskias? Har du prøvet utallige behandlinger og brugt mange penge på fx kiropraktor, men lige lidt hjælper det? Det er tid til at prøve noget andet: Theta healing.

Iskiassmeter kan være meget slemme

Folk, der lider af iskiassmeter, bliver oftes hæmmet på mange forskellige områder af livet. Det kan være de helt almindelig daglige rutiner, som du har svært ved at udføre, eller også kan det være mere specifikke problemer, som stopper livsglæden hos dig. Det går selvfølgelig hårdt udover dit humør og din glæde generelt samt dit overskud til livet. Hos Beliefshiifters gør vi noget ved problemer helt nede på celleplan, så vi ikke bare behandler symptomet med selve årsagen til dine smerter.

Smerten kommer af ubalance

Den metafysiske årsag til, at du har iskiassmerter og gerne vil i behandling af iskias stammer fra oplevelser, der har gjort dig utryg, ængstelig, bekymret eller fyldt dig med angst og frygt. Det kan ofte også ses med problemer i økonomien, store spekulationer og bekymringer om livet generelt. Det kan også stamme fra mangel på følelsesmæssig støtte, hvor du har skullet klare dig selv gennem svære perioder af livet, eller at du har følt angst over at skulle bede om hjælp. Det river i dit skelet og i bunden af ryggen. Det samme gør sig gældende ved chok eller traumer, og det kan sætte sig som iskiassmerter.

Behandl det ved at tage uddannelsen fra Beliefshiifters.dk

SHARE
Relaterede indlæg
Solceller – billig strøm på den grønne måde
Af med kiloerne på med musklerne
Det sunde valg