Mad og Sundhed

Træt af skrabere, voks og epilatorer?

De fleste kvinder sætter pris på hårfri ben og armhuler, men mange er alligevel trætte af den tidskrævende proces som hårfjerning er. Skrabere, voksbehandlinger og epilatorer er alle bud på hvordan du kommer de små hår til livs, men ønsker du en mere permanent hårfjerning, skal du læse med her. På en skønhedsklinik kan man nemlig få foretaget en laserbehandling, så man bliver fri for hårene en gang for alle. En permanent hårfjerning betyder, at du får en eller flere gange laserbehandling, der sikrer at hårsækkene ikke længere danner nye hår. Denne form for laserbehandling bør kun foretages af et autoriseret personale på en skønhedklinik da der ellers kan tilstøde komplikationer.

Hvorfor laser frem for skraber?

En laserbehandling er naturligvis dyrere end at købe en skaber i Matas, så det kan være svært at se, hvorfor man ikke bare bør holde sig til de traditionelle hårfjerningsmetoder? Regner man imidlertid sammen, hvor meget kvinder bruger på voks, epilatorer, skrabere, barberblade og barberskum, kan det i sidste ende godt betale sig at få en permanent hårfjerning. Dertil kommer den store mængde tid du sparer ved en permanent løsning, hvilket er en af de helt store fordele.

Er du blevet interesseret i laserbehandlinger bør du opsøge en skønhedsklinik nær dig og få dem til at stille et uforpligtende tilbud. Proceduren foretages mange steder og er overalt af højeste kvalitet og sikkerhedsstandard. Så spring ud i det, du vil helt sikkert ikke fortryde det i længden.

SHARE
Relaterede indlæg
Af med kiloerne på med musklerne
Vægttabsforløb med plads til livets fornøjelser – Gør din sundhedsrejse smertefri og sjov
En anden måde at blive tilfredsstillet på