Sport og friluftsliv

Vælg make up produkter med naturligt indhold

En kunstart i sig selv

Kunsten at lægge make-up, er en som ikke alle mestrer, selvom de fleste kvinder bruger det stort set hver eneste dag året rundt. Der er et hav af produkter af forskellig kvalitet, til forskellige formål og til forskellig pris. Hvad der er det bedste mærke, og den bedste farve er en smagssag, og afhænger af, hvilken type make-up man lægger, og hvor meget man bruger. Nogle kvinder lever efter udtrykket “less is more”, når de lægger make-up, og bruger kun en lille smule. Måske en streg eller en øjenskygge. For andre kvinder kan den næsten ikke få for meget. Den skal stå på pudder, læbestift og alle tænkelige produkter til øjnene. Det kan godt blive for meget. De fleste mener at det kammer over, når man ikke kan genkende personen uden make-up.

Pas på dig selv og din hud

Som med alle andre skønhedsprodukter, skal man være varsom med, hvad man kommer på huden. Flere og flere kvinder udvikler allergier, og nogle oplever at slå ud, når de bruger make-up af en bestemt type eller et bestemt mærke. tromborg Vær derfor altid opmærksom på, om din hud reagerer negativt på et produkt. Hvis den gør, så prøv at se ingredienslisten igennem efter ting du kunne være overfølsom over for, og skift til et andet produkt, som ikke indeholder denne eller disse ingredienser. Det kan dog være svært at afgøre, præcis hvad man er allergisk over for. Hvis man gerne vil være på den sikre side, kan man vælge at benytte produkter, som er økologiske og kun indeholder naturlige ingredienser.

Et naturligt produkt

Hvis man ønsker at prøve make-up fra et brand, som producerer make-up artikler af naturlige ingredienser, kan man prøve mærket tromborg. Tromborg make-up bruger kun ingredienser, hvor det er videnskabeligt veldokumenteret, at de ikke har nogen skadelige virkninger på din krop.

SHARE
Relaterede indlæg
Uden skrammer på skiferien
Lyskilder med masser af teknologi i
Fede hvide t-shirts