Tøj og Mode

Umuligt at finde en personlig gave

Normalt plejer jeg altid at give min søster en lidt mere personlig gave, når hun har fødselsdag, men i år vidste jeg simpelthen ikke hvad jeg skulle finde på til hende. Hun havde skrevet en masse fine toppe fra saint tropez på hendes ønskeliste, men det var ikke en særlig personlig gave efter min mening, og derfor vidste jeg ikke, om jeg bare skulle købe en saint tropez cardigan, eller jeg måtte sætte hjernen lidt mere i blød, for at finde en bedre og mere personlig gave til hende. Alle mine ideer var opbrugt og jeg vidste bestemt ikke, om hun overhovedet ville blive glad for en saint tropez cardigan eler noget andet modetøj på nettet.

modetøj

Saint tropez cardigan, som bragte minder frem

Jeg sad derhjemme en aften og kiggede på modetøj online, da jeg faldt over en saint tropez cardigan, som lignede en hun rent faktisk havde lånt af mig for et stykke tid siden. Hun har flere gange spurgt, om hun ikke nok måtte få den af mig, men jeg har selv været rigtig glad for min. Nu fandt jeg pludselig noget modetøj på nettet, som kunne give mening og være lidt betydningsfuld, så det ikke bare blev en helt almindelig gave med noget modetøj online. Jeg skyndte mig straks at bestille den fine cardigan hjem til hende. Derudover gav jeg hende også et lille gavekort til en cafetur med mig. Meget personligt efter min mening.

SHARE
Relaterede indlæg
Magmus er lige startet i børnehave
Sådan forbedrer du dit hjem med gardiner 
Opdag de seneste tøj- og udstyrs-trends til børn