Boligindretning

Somfy

Somfy gør hjemmet mere smart! Med en Somfy Smart Home-løsning, bliver det endnu nemmere, når tyverialarmen skal slås til, når belysningen skal ændres, eller når de elektroniske gardiner skal trækkes for eller fra.

Med Somfy Smart Home-løsningen kan man tilgå sin Somfy-løsning, uanset om man er hjemme, eller om man er på farten. Ja sågar selvom man er i udlandet. Det kræver blot en smartphone, som har Somfy-appen installeret, og her kan man så, fra sin smartphone, tilgå panelstyring, hvor man kan tilkoble og frakoble de gadgets, man har synkroniseret sammen med sin Somfy Smart Home-løsning.

Det kan eksempelvis være, at man er kommet afsted fra hjemmet, uden man har slået sin tyverialarm til. Dette kan man så i stedet gøre nemt og effektivt via Somfy appen på sin smartphone. Det kan også være, at man har koblet sine lamper i hjemmet op til Somfy Smart Home-løsningen, og her kan man så styre belysningen, både når man er hjemme, men også når man er ude af huset. Det er en særlig god løsning, hvis man er ude og rejse, men gerne vil have, at ens hjem ser beboligt ud. Så kan man blot ændre lamperne, ved at tænde og slukke dem, så det ligner, at der er nogen hjemme. Udover pære/lamper og tyverialarmer kan også persienner, opvarmning, garageporte, solafskærmninger og indgangsporte kobles op på en Somfy Smart Home-løsning.

Vil man udbygge sin Somfy-løsning, kan man gøre det ved hjælp af en TaHoma smart boks. TaHoma er en boks, som forbinder de produkter man har koblet sammen med sin Somfy derhjemme, og hvor man så kan styre dem via sin smartphone på TaHoma-appen. Udover at styre via sin smartphone, kan man også gøre det via sin pc eller sin tablet.

Mulighederne er rigtig rigtig mange, når det kommer til Somfy og TaHoma. Er man blevet nysgerrig, så læs mere her og se, hvad Somfy kan tilbyde.

SHARE
Relaterede indlæg
Duft dejligt til en fornuftig pris
Få huset solgt videre til den rigtige pris her
De rigtige pynte ting