Sport og friluftsliv

Sneakers med blomster- og dyreprint til efteråret

Sneakers med blomster- og dyreprint til efteråret

Sommersæsonen skifter snart fra varme sommerdage til et mere omskifteligt vejr. Dette betyder naturligvis også at vi skal have efterårsskoene frem, som er praktiske til alt slags vejr. Vil man samtidig gerne have et lækkert og smart design, kan man finde flotte sneakers online på

Sneakers til kvinder er et af de største trends til efteråret, og spænder over en lang række forskellige farvevalg, materialer og mønstre. Man kan både finde sneakers, som er ensfarvede, blomstrede og med dyreprint. Sneakers er komfortable at have på, og så er de gode til både sport og til et casuelt hverdagslook.

Når vi er på udkig efter sko, vil alle gerne have et par sko som virkelig holder hele sæsonen. Der er simpelthen ikke noget ved et par sneakers til kvinder som ikke kan klare hele sæsonen. Hos latinn.dk er skoene er ikke dyre i forhold til deres holdbare kvalitet. I modsætning til f.eks. lædersko, kan gummisko og sneakers godt tåle at blive våde. Men vil man gerne være ekstra god om sine yndlingssneakers, kan man altid forlænge skoenes holdbarhed og flotte look ved at rengøre dem med en fugtig klud tilsat en smule opvaskemiddel.


Er din sneakers i læder kan du behandle dem med lædercreme. Man kan også få specialprodukter som fjerner sorte mærker og småridser på de hvide tennissko.
Det frarådes at smide sine gummisko og sneakers i vaskemaskinen. Vaskes de nemlig på for høje temperaturer, kan man risikere at ødelægge gummiet på skoen eller limen mellem sålen og overskoen mister sit greb.

Husk at imprægnere dine sko, hvis de er lavet i stof eller læder. Giv dem gerne flere tynde lag imprægnering, så de holder sig pæne og mere vandafvisende. du kan få hvidtning til dine hvide sneakers. Imprægneringen vil også sørge for at der ikke kommer saltrande fra sne og is på vejene.

SHARE
Relaterede indlæg
En sommerdag i haven
Godserne og alle de store marker
Skriv om din biloplevelse!