Familie og børn

Smarte pusletasker og pusleunderlag

Så fik jeg mit første barn, og jeg har da heldigvis barsel, så jeg kan nå at få købt alle de ting jeg ikke lige fik købt inden at fødslen gik i gang. Det der var vigtigst for mig var at få anskaffet mig en pusle taske som jeg kunne tage med når jeg skulle afsted med min dejlige lille baby. Jeg fandt den lækreste pusletaske på hjemmesiden thatsmine.com og samtidig fandt jeg ud af at de faktisk havde alt det man har brug for til en baby fra fødsel og til de er ca 3 år – så det er blevet en af mine foretrukne sider, da jeg syntes at deres produkter er super fede. Jeg var glad for at min pusle taske kom så hurtigt, men de lovede også at jeg ville have den inden for 1-3 hverdage, og den kom stort set dagen efter.

Tasker til alle pusle tingene

Min pusle taske fra That’s Mine er stor nok til at jeg kan pusle min datter, og jeg kan have alle de ting med jeg har brug for – samtidig er den ikke større end jeg kan have den over skulderen. Der er mange der har spurgt ind til min pusle taske, da de syntes at den var praktisk og flot, og det kan jeg jo kun være enig i med dem. Den er også nem lige at vaske, så den altid er ren og pæn, og så forandre den sig ikke under vasken. Jeg kan simpelthen ikke undvære min pusle taske.

SHARE