Sport og friluftsliv

Reklametryk

Hos reklametryk kan du få rigtig mange forskellige grafisk ydelser, bl.a. trykkeri, prepress, bogbinderi og print til storformat. Hos dem kan du derfor få trykkeri i mange forskellige former alt fra løsblade til bøger og plakater og meget mere. Du kan få det i mange forskellige oplag, formater og mange forskellige kreative efterbehandlinger. Det er også vigtigt at kvaliteten er i top derfor har de investeret i en af verdens mest avancerede trykmaskiner, hvilket sikre, at de produkter, du køber, får du i den højeste kvalitet og på samme tid også meget miljøvenlig. Når du bestiller deres produkter på deres hjemmesider, kan du også spare mange penge på det, mens du får nogle produkter i den bedste kvalitet.

Brochure og folder

Du kan få mange forskellige brochurer og folder til rigtig gode priser på deres hjemmeside. På deres hjemmeside er der også mulighed for, at selv beregne prisen på tryk, og der er nogle gange mulighed for at få rabatter på nogle papirkvaliteter. Brochurer kan være 4-sidet, 3- eller 4-fløjet og man kan selv vælge forskellige falsetyper, som bestemmer, hvor mange gange brochuren er foldet.

Boblekuverter

Hvis du skal sende noget, der skal beskyttes, så er det en god idé at købe nogle boblekuverter. De har bobleplast som beskytter pakken og er meget lette hvilket gøre, at forsendelsen bliver meget billigere. Hvis du har brug for boblekuverter, kan de bestilles på deres hjemmeside, de kan dog ikke bestilles med tryk. Du kan købe plastic clips til kuverterne separat, hvis du har brug for dem.

Forsendelses poser

Du har også mulighed for at købe forsendelses poser uden tryk på deres hjememside. De bliver oftest brugt til at sende tøj eller andet blødt. De er også et godt valg, da de er rivesikre, brudsikre og vandafvisende. Roll up – læs mere her

SHARE
Relaterede indlæg
Gør drømmene til virkelighed
Stort udvalg af boligtilbehør
Tag på livsstilmesse og oplev inspirationen