Sport og friluftsliv

Prøv en glaskajak og se havbunden

Hvis man trænger til at komme ud i naturen, er en tur med glaskajak en oplagt ide. Oplevelse i Jylland er noget vi danskere gerne vil søge på ved google. Vi elsker oplevelser, og i disse tider er det med at finde de fleste udendørs. Så hvad kan en oplevelse i Danmark byde på? En tur i kajak kan være en mulighed. Book tur i de unikke glaskajakker , og bare rolig. Glaskajakken er ikke lavet af glas, men af polycarbonat. Så der er ikke en risiko for, at kajakken krakelerer under dig. Den er meget slidstærk, og kan holde til vind og vejr.
Vores sæson med glaskajak går fra maj-september. Vi sejler på Limfjorden, og her er meget at kigge på under selve havoverfladen.
Vi har blandt andet solnedgangs og måneskinsture, hvor man sejler på disse specifikke tidspunkter. Måneskinsture, hvor vi sejler i måneskinnets lys og alt i havoverfladen får et helt andet lys over sig. Tag et kig på krabberne, se søstjernerne ligge på bunden, og lig mærke til vandmændene der spejler sig i måneskinnet.

Man sejler ikke alene

Vi sejler altid i grupper, og der er altid en erfaren instruktør med. Børnefamilier er også velkomne, blot skal børn under 11 år sidde i kajak med en voksen. Turene er for alle, også dem der ikke tidligere har sejlet i kajak. Vi gennemgår først, hvordan man skal forholde sig i kajakken, og hvordan man sejler den. Så er det ud på sejltur på lavt vand, og vi er på vej. Dette er en oplevelse i Jylland, der kan give en virkelig god fornemmelse for naturen. Tag dine venner med eller familie. Eller overrask kæresten med en romantisk sejltur. Oplevelse i Jylland er også Limfjorden. At sejle på denne, og opleve havoverfladen gennem en glaskajak.
Man kan kontakte os på mail eller telefon for spørgsmål. Vi har også en chatfunktion, hvor man kan komme i kontakt med os.
Vi glæder os til at hjælpe med jeres tur i glaskajak.

SHARE
Relaterede indlæg
Brug øjenvippe serum for et længere look
Pas på den knaldrøde gummibåd
Klædt på til skiferien