Mad

Picual oliven

Er du oliven-sulten?

Oliven er en verdensklassespise, og det er ikke så mærkeligt, at de små aflange delikatesser er i høj kurs hos os danskere. En oliven kan nemlig gøre underværker for rigtig mange retter – for ikke at nævne at spise dem, som de er. På Oliveshoppen finder du altid de oliven, du hungrer mest efter.

Prøv en Picual-oliven

Picual-oliven er den mest udbredte sort af oliven i Spanien. Har du endnu ikke prøvet en Picual, kan det virkelig anbefales. I Spanien er det hele 50 % af alle oliven, som er picual, hvor det i hele verden kun er 20 %. Picual dyrkes mest i Andalusien, og sorten er kendetegnet ved at være meget modstanddygtig og at være smukke, store aflange oliven med en fedtprocent på op til 27 %.

Er du til en kraftfuld og frugtagtig smag med lidt aroma af græs, grønne urter, tomat, figen? Og måske er du også til noter af mandel, grønt æble og frisk træ? Ja, så går du ikke galt i byen med en picual-oliven.

Direkte import fra Spanien

Hos Olivenshoppen finder du et stort udvalg af de bedste oliven, olivenolie og alle andre produkter lavet af oliven. Det er nemlig et mirakelmiddel, som både kan spises og som kan bruges til at lave cremer, sæber og olier. Er du en foodie, skal du besøge webshoppen, som går lige så meget op i oliven som dig. Her finder du spanske delikatesser med oliven, og der er ingen dyre mellemled. Det betyder, at du får en god pris på gode råvarer.

SHARE
Relaterede indlæg
https://www.peterlarsenkaffeshop.dk
Mad ud af huset
Konditori på frederiksberg