Uncategorized

Patchwork

Besidder man en interesse for syning, patchwork og lynlåse, ja så bør man ikke snyde sig selv for at kigge ind i webshoppen hos Hannes Patchwork, som man finder på linket www.hannes-patchwork.dk
Her finder man et væld af artikler indenfor netop syning, lynlåse samt patchwork samt forskellige smukke mønstre og stoffer, som kan bruges, når man skal lave patchwork.

Patchwork er en efterhånden ret gammel teknik, som bruges i syning. Det går ud på, at man anvender stofrester og tøjrester, som klippes ud i passende former og størrelser, og derved syer dem sammen. Det er typisk geometriske mønstre, som anvendes til patchworkmønstre, herunder rhomber, trekanter og fremkanter, der tilsammen udgør patchwork-værket. Som typisk er patchwork også quiltet. Det vil sige, at der under det egentlige stykke stof med patchwork, er en slags foer, og udenpå det, er så ‘bagsiden’ af patchworket. Det giver en dejlig lidt luftig fornemmelse, når man rører et stykke patchwork.

Hos Hannes Patchwork finder man Danmarks største udvalg af mønster til at sy patchwork efter. Uanset om man vil lave et sengetæppe, en dækkeserviet eller noget helt tredje, finder man sagtens mønstret hos Hannes Patchwork. Udover mønstre finder man også alt det tilbehør, som man skal bruge, når man laver patchwork. Synåle, tråd, stof, vat som skal bruges til foer og meget meget andet.

Køber man eksempelvis noget stof via hjemmesiden, hvor man ved levering finder ud af, at det ikke lever op til ens forventning, ja så kan man returnere det igen, så længe det ikke er taget i brug. Det er altså god kundeservice. Har man brug for ny inspiration til sin systue, kan man også finde bøger og blade omhandlende syning og patchwork. Man kan således både gøre en god handel og samle inspiration til sit næste ‘sy-projekt’, hvis man ikke helt ved, hvad man vil lave, eller bare vil se, hvad andre har lavet af patchwork

SHARE
Relaterede indlæg
Mere hår på hovedet med tape extension
Velkommen til bloggen
Smart med gulv til telt