Sport og friluftsliv

Parterapi er uvurderligt for mange

Hvis man er i et parforhold og man er kommet iver den første stormende forelskelse, så har de fleste mennesker oplevet at der ind i mellem kan komme kurrer på tråden og at disse kurrer kan udvikle sig til uoverensstemmelser og derfra til konflikter og videre til skænderier og ultimativt ende med skilsmisse og næsten krigslignende tilstande. Men sådan behøver det slet slet ikke at gå, for langt de fleste problemer kan sagtens løses længe inden der kommer så vidt, men det kræver ofte professionel rådgivning og vejledning at gøre det og her er parterapi en fuldstændig genial løsning.

Man kan få parterapi uanset hvor langt man er kommet i ovenstående konflikt udvikling, men det er klart at jo tidligere i forløbet man går til en Psykolog i Kolding for at få hjælp, ja jo lettere og hurtigere er det selvfølgelig at få løst problemerne og komme videre i tilværelsen. En dygtig og erfaren Psykolog i Kolding kan hjælpe på mange forskellige måder. Blandt andet kan han eller hun foreslå en række forskellige teknikker og øvelser som parret kan bruge for at finde hinanden igen og komme tættere på hinanden. Men det vigtigste er at psykologen kan skabe et trygt sted hvor begge parter frit og uden filtre kan få fortalt om de ting de er utilfredse med ved deres parforhold og ikke mindst deres partner. Det kan være enormt befriende at få afløb på denne måde, uden at den dominerende part hele tiden afbryder og går i forsvarsposition. Bare et lille enkelt trick som hele tide at tage udgangspunkt i sig selv kan gøre en stor forskel, både når man er ved terapeuten, men også når man kommer hjem igen. Med det forstås at man for eksempel siger “jeg bliver ked af det når du ikke har støvsuget, hvilket jeg troede at vi havde aftalt” i stedet for at sætningen lyder “hvorfor har du ikke støvsuget, når du havde lovet at gøre det”

I det hele taget er en psykolog en god hjælp uanset om man har et konkret problem, eller om man bare ønsker Coaching i Kolding .

SHARE
Relaterede indlæg
Køb billige el artikler
Få lagt dine fliser ordentligt
Indien