Ferie og Lejligheder

På camping leves livet afslappet

Din campingdrøm

Camping omfatter flere forskellige måde at holde ferie på, det kan være en cykelferie med telt, en rejse sydpå med campingvogn, eller en to dags tur til Vesterhavet i autocamper, eller noget helt andet. Fælles for begrebet camping er dog, at det gælder om at komme ud i det fri og nyde livet.

På en campingplads leves livet afslappet, og der er fokus på et godt børneliv med masser af legekammerater og aktiviteter. Hvis du spørger børn, hvor de helst vil holde ferie, så scorer campinglivet højt hos de fleste. Her kan de finde legekammerater fireogtyve syv, der er altid aktivitetsmuligheder specielt til dem, de er tæt på strand eller vand, og det gør ikke så meget at møde op til frokost foran teltet med lidt sorte negle efter dagens første lege. Campinglivet rummer det hele ? og i dag er campingpladserne af høj standard samtidig med, at de er beliggende på eller ved de allermest attraktive naturområder, vi har. Og selvfølgelig kan du nu også besøge campingpladser med eget vandland, havudsigt fra vognen, egen vandhane, privat familiebadeværelse og wellness.

I den anden ende af mulighederne kan du i dag finde fantastiske naturområder, hvor du må overnatte i telt eller primitive shelters. Så er du til naturen som nabo, så er en campingferie helt sikkert noget, der vil tilfredsstille både dig, ungerne ? og din pengepung.

https://www.cfhorsens.dk

Hos cfhorsens forhandles diverse former for campingudstyr som kan være med til at opfylde dine drømme om den perfekte campingtur. Her kan du blandt det store udvalg af campinggrej bl.a. finde et lækket 4 personers Outwell telt, eller et Isabella fortelt til din campingvogn, et Kampa lufttelt, eller blot et almindeligt campingbord. Groft sagt ?de har alt i campingtilbehør”.

Her tilbydes et stort og spændende udvalg af campingudstyr og campingmøbler, altid i højeste kvalitet. Her finder du alt i bl.a. letvægts campingmøbler, foldbare og funktionelle borde og stole, samt skabe til opbevaring. Her finder du alt, hvad der skal til for at sidde, ligge, spise og opbevare på din campingferie. Hos Cfhorsens finder du praktisk og funktionelt udstyr og møbler i kendte mærker som: WeCamp stole og hynde, Isabella møbler, Westfield campingbord og stole, Kampa letvægts campingmøbler, Outwell skabe, stole og borde, Crespo stole mm.

Deres udvalg af foldbare og pladsbesparende møbler og camping artikler, er naturligvis altid lette at samle og transportere og er altid fokus på komfort, vægt og funktionalitet ? Og selvfølgelig, altid i mærker af højeste kvalitet.

SHARE
Relaterede indlæg
Det gode hotel over det dårlige
Ud at se mere
Sådan finder ud rejsen du ikke glemmer