Uncategorized

Opdagede nyt mærke på nettet

Den anden dag jeg sad og kiggede på modetøj på nettet, og bladrede igennem nogle billige toppe, fandt jeg nogle super fede toppe fra et mærke kaldet punk birds. Det er ikke lige et mærke jeg har hørt om før, så jeg besluttede mig lige at gå ind og kigge om jeg kunne finde at tøj fra punk birds. Bare lige for at se, hvad for noget andet de laver. Normalt bruger jeg rigtig meget tid på at kigge på modetøj på nettet, så det undrede mig faktisk lidt, at jeg ikke er faldet over det mærke før. Men så skal man jo bare være glad for, at man har fået kendskab til det nu. Jeg fandt en masse andre styles fra punk birds, og jeg synes virkelig de var fede. Det er helt klart et mærke, som jeg kommer til at købe en masse tøj fra. Også fordi det ikke er det dyreste mærker. De har virkelig gode priser på mange af deres ting, og som jeg kunne se det, holdt de også rigtig gode udsalg.

Har allerede bestilt nyt tøj igen

Så jeg bestilte de billige toppe, jeg havde fundet til at begynde med. Men så fik jeg også lige bestilt nogle nye bukser, to trøjer til vinter og en nederdel. Ikke fordi jeg bare virkelig står og mangler det. Men jeg er en pige med stort p, og kan derfor altid godt bruge noget nyt tøj. Der findes da bare ikke noget bedre, end at trække i nyt tøj, og føle sig så fin. Når man tager nyt tøj på, er det også tit, at man får komplimenter, og det er jo også bare super dejligt. Nu ved mange af mine venner også, at jeg går meget op i modetøj. Derfor spørger de mig også tit, hvis de skal have noget fif til, hvad de skal have på til fest eller et eller anden event.

SHARE
Relaterede indlæg
Dåbsgaver med navn
Hvordan er din stil derhjemme
Få en smart bombarjakke til når du skal ud og køre