Industri og Erhverv

Miljørigtig bekæmpelse af olieforurening

Spild- og opsamlingsbakker

Mangler du olie opsamlingsbakke, enten stål spildbakker eller spildbakker plast, så er www.oliesug.nu et godt bud.

Oliesug står bag en række effektive produkter til håndtering af oliespild på land og vand. Deres innovative løsninger sigter på den biologiske nedbrydningsproces og skåner således miljøet mest muligt. Oliesugs produkter gør det nemt at håndtere olieforureningen på land og til vands.

spildbakker til olie

100% naturprodukt

Oliesug vores patenterede løsninger til bekæmpelse af olieforurening til brug på fast grund og i vand er lavet af 100% naturprodukt og indeholder dermed ingen skadelige stoffer, som kan skade miljøet. Oliesug til bekæmpelse af oliespild på land er lavet af tang, mens vores løsning til absorbering af olie på vand er lavet af træfibre. Både tang og træ er naturprodukter, der kan nedbrydes uden miljøpåvirkninger.

Undgå olieforurening

Oliesug står bag en række produkter, som gør det nemt at undgå olieforurening. Med de genanvendelige tætningsmåtter fra Oliesug undgår du oliespild, udslip i afløb eller kloakker – placer måtten, hvor du ønsker – og den klistrede overflade gør, at måtten slutter helt tæt. Mens de kompakte spildbakker opsamler olie og kemikalier samt gør det nemt at opbevare de flydende stoffer indtil, du har mulighed for at bortskaffe dem. Eller de praktiske spill kit, som du kan tage med overalt, så du hurtigt kan fjerne evt. oliespild.

Sikring mod vandskade

Klimaet er under konstant forandring og en af konsekvenserne er hyppigere oversvømmelser i lavtliggende og kystnære områder. Vil du gerne beskytte din ejendom mod vandskade ved skybrud, kan du nu sikre dig med Oliesugs skybrudssikring. Løsningen består af en slange som du fylder med vand og lægger op langs din bygning, således kan du nemt holde vandet væk fra din bygning.

Professionel og kyndig rådgivning

Med mange års erfaring i branchen kan Oliesug.nu vejlede dig til køb af absorberingsprodukter til effektiv bekæmpelse af oliespild.

SHARE
Relaterede indlæg
Vores smukke Danmark
Safety bumper
Få naturen ind i boligen