Industri og Erhverv

Miljørigtig bekæmpelse af olieforurening

Pas på  vores Jord med Oliesug

Det er i dag blevet endnu mere vigtigt at passe på vores klode, da mennesket er ved at få øje på, hvordan vi har sløset gennem det sidste århundrede. Vores begejstring over industrialiseringens tidsalder har fået os til at overse, hvordan forureningen fulgte med i kølvandet på bølgen af nye opfindelser. I dag øjner de fleste, at hvis vi ikke passer på vores habitat, så går det galt.
Heldigvis dukker der virksomheder op, der har set lyset og opfundet remedier til at bekæmpe miljøforurening. En af dem er Oliesug, der med mere end 30 års erfaring hjælper virksomheder med absorberingsprodukter, kemikaliebeholdere, spærrer til olieforurening, containere og andre smarte og miljørigtige løsninger. Oliesug er en del af den innovative miljøkoncern Enviso Group.

Spildbakker til olie og kemikalier

Oliesug er specielt kendte for deres stål spildbakker og spildbakker plast. Det er vigtigt at håndtere olie og kemikalier varsomt, så det ikke forurener det omgivende miljø eller gør skade på mennesker. Oliesug producerer spildbakker i mange størrelse. Der er spildbakker, der kan håndtere små dunke, og så er der bakker til større dunke. Sortimentet strækker sig til de helt store spildbakker, der kan rumme tønder, paller eller hele motordele. Oliesug ved også, at spildbakker skal være kemikalieresistente, så de ikke lækker og skaber unødvendige udslip af farlige kemikalier. Spildbakkerne er med kant, så de også fungerer som en olie opsamlingsbakke. Se mere om spildbakker til olie. 

Miljøet er en vigtig faktor

Alt hvad Oliesug rører ved og tænker på er præget af at tage hensyn til miljøet. Deres fokus er at skabe miljørigtige løsninger, der ikke kræver deponi. Oliesug sørger for, at deponering kan undgås, og forbrændingen virker som almindelig afbrænding af fossilt brændstof. Det granulat Oliesug benytter sig af er CO2 neutralt, da det er baseret på plantefibre. Alt dette er tænkt ind i produkter til en konkurrencedygtig pris. Oliesugs granulat suger mere end andre opsugningsmaterialer. Da Jordens energi i mange årtier har været baseret på olie, så er det vigtigt at finde løsninger, der mindsker forureningen af denne. Det vil Oliesug gerne hjælpe med.

SHARE
Relaterede indlæg
Gør din rekrutteringsproces 10 gange nemmere!
Den gode emballage
Opvarmning af store bygninger?