Boligindretning

Lysestager til min Boligindretning

Så var tiden inde til at jeg ville se at få gjort noget ved min Boligindretning – herunder også lidt forskellig brugskunst som kunne pynte lidt op her og der. Det blev til nogle fede lysestager som jeg fik købt hos crocca.dk – det er imponerende hvad nogle få lysestager kan gøre ved ens hygge og bolig fornyelse – sammen med en vase med langtidsholdbare blomster i. Det gav næsten en helt ny stue. Jeg fik købt nogle af deres små lanterner i blå keramik til fyrfadslys – og det gode er at jeg kan tage dem med ud i haven, når jeg er derude, hvis det er det jeg vil. Det var godt nok nemt at finde noget jeg kunne bruge i mit hjem hos croca.dk og også en fed hjemmeside, hvis man lige står og mangler en gave til en eller anden.

Home decor

Jeg fik aftens solen ind i min stue, virkelig en smuk brugskunst, og får et smil frem på mine læber når jeg kigger på den. Vil du vide mere eller selv er blevet nysgerrig på sortimentet af lysestager, så er et kig på crocca.dk et godt sted at kigge. Jeg har i hvert fald fundet stedet, hvor jeg kan få en masse gode og smukke ting til boligen og til gaver til dem jeg holder af. Der er jo alt til både ude og inde – og i det man kalder Unika brugskunst. Selv spændende smykker har jeg haft købt hos dem – så bestemt en af mine favoritsteder at handle.

SHARE
Relaterede indlæg
Moderne Wallstickers til en god pris her
Vælg lædervarer i høj kvalitet
Tilbud på nyt køkken til køkkeninteresserede