Sport og friluftsliv

Lange varme aftener på terrassen

I sommers var jeg med min far ude og købe en ny stor grill, sådan at vi kunne holde store familie grillfester i løbet af sommeren. Min mor har længe ønsket sig, at få deres store terrasse istandsat, sådan at der kunne tilbringes mange timer derude både med venner og familie. Min far har brugt mange timer på at gøre terrassen flot. Han har lagt nye fliser. Udover det har han købt en parasol, lækre solsenge og nye havemøbler. Min mor har også gjort sit for, at terrassen skulle se hyggelig ud. Hun har købt et flot citrontræ som står midt på terrassen, udover det har hun plantet flotte små blomster i fine blomsterkrukker og har plantet en pæn lilla sommerfuglebusk. I sommerens løb har mine forældre haft mange gæster på besøg og har tilbragt mange timer på terrassen.
sådan en varmelampe

Sommerens bedste investering

I forbindelse med, at jeg var med min far inde for at købe grill fandt vi også en terrassevarmer. Min far var meget interesseret i den, da den havde infrarød varme, hvilket skulle være meget behageligt. Vi kiggede på nogle forskellige slags og fandt også en med el varme. En ekspedient kom og hjalp os med at vælge hvilken en vi skulle købe. Han fortalte os om fordelene og ulemperne ved at købe med hhv. el varme og infrarød varme. Ekspedienten endte med at overtale os til at købe den med el varme. Min far var meget glad for valget og min mor var mindst ligeså begejstret for deres nye terrassevarmer. Den nye smarte terrassevarmer har været grunden til, at vi sommeren igennem har haft mange gode studer på den nye flotte og varme terrasse.

SHARE
Relaterede indlæg
På kæresteferie
En god handel i dag
Sørg for at passe godt på dine ting