Mad

Konditori på frederiksberg

Jeg har aldrig rigtig kunne tåle gluten. Det stammer egentlig helt tilbage fra da jeg var helt lille, hvor jeg begyndte at slå fuldstændig ud, hver jeg gang spiste boller, kage osv. Mine forældre kunne ikke helt rigtig forstå hvordan, så derfor tog de mig med til læge, så jeg kunne blive undersøgt. En uges tid inden, havde vi fået de lækreste kager og boller til min fødselsdag, som vi havde købt fra et konditori frederiksberg, så i første omgang, troede mine forældre, at det var bagerens skyld, at jeg slog så voldsomt ud i hele ansigtet. Dog viste det sig heldigvis, at der intet var galt med konditori frederiksberg, men at det i stedet var fordi, at jeg havde fået gluten allergi. Mine forældre begyndte derfor at lave mad til mig, hvor der ingen  gluten var i, for at jeg ikke skulle slå ud på kroppen længere, efter bodenhoffs..

Lækkert mad uden gluten

Gluten allergi lyder så slemt, fordi der rent faktisk er gluten i rigtig mange ting, men heldigvis kan man altså finde opskrifter på rigtig meget mad, så man helt undgår gluten. Når vi holder fødselsdage herhjemme eller på anden hvis holder noget, hvor vi gerne vil have mad fra bageren, køber vi det som regel fra en glutenfri bager københavn, som laver de lækreste kager. Jeg er virkelig glad for, at der rent faktisk findes en glutenfri bager københavn, så os med gluten allergi ikke helt skal undvære alle de lækre kager fra bageren. med en glutenfri bager københavn, gør det det også nemmere, at være mig, så folk ikke behøver tage hensyn, bare fordi jeg har gluten allergi.

SHARE
Relaterede indlæg
Picual oliven
Derfor skal du spise flere gulerødder
Super lækker mad lige ud af huset