Service og Økonomi

https://xn--pantebrevsln-3cb.dk/pantebrevslaan-i-frivaerdi/

Pantebrevslån.dk

Overvejer du at tage et lån i din bolig? Lad pantebrevslån lave en beregning af friværdi bolig for dig!

Friværdi er den værdi af din bolig, som du ikke har gæld i. Har du købt en bolig med et boliglån, skal du betale dette af. I takt med at du nedbringer lånet og gælden, stiger din friværdi. Friværdi er således den sum du vil få i hånden, hvis du vælger at sælge din bolig i dag.

Det er i sig selv let at regne ud, men det er bedst, hvis du får en ejendomsmægler til at gøre det, da ejendomsmægleren vil have blik for det generelle boligmarked, jura, mangler i boligen osv.

Et lån i din friværdi er som regel den billigste løsning, da långivere vil give dig favorable lånevilkår. Du kan, i modsætning til ved andre lån, selv bestemme hvad du bruger lånet til, men typiske grunde er:

  1. Istandsættelse af bolig
  2. Omlægning af lån
  3. Forældrekøb
  4. Finansiering af sommerhus eller bil

Indhent lånetilbud

Har du friværdi, er det smarteste at kontakte et realkreditinstitut, da det er den billigste lånemulighed. De har dog en del restriktioner ved udlån og det er her, pantebrevslån.dk kommer ind i billedet. Du indhenter lånetilbud på deres hjemmeside, de vurderer din specifikke situation, du modtager lånetilbud, snakker med din rådgiver og underskriver lånetilbuddet. Fordelen hos pantebrevslån.dk er, at de har en hurtig svartid og gennemskuelige lånevilkår. På deres hjemmeside går de grundigt igennem alle former for emner og spørgsmål, men har du flere, så skriv endelig på info@fairkredit.dk eller ring på 70272726.

SHARE
Relaterede indlæg
Mangler du penge?
Gør brug af den rette service nu
RealMæglerne Herning