Sport og friluftsliv

Her kan du du finder psykologer der kan hjælpe i en svær situation

Her kan du få Psykologhjælp til dine medarbejdere. Flere chefer oplever, at nogle af deres ansatte har brug for nogle at tale med, når de kommer ud for vanskelige situationer i livet. Når man finder ud af, at der er en af de ansatte, som har brug for krisepsykolog, så er det bare med at henvise dem, for at derigennem kan få bearbejdet situationen og få det bedre. Situationerne kan eksempelvis bestå af tab, en ulykke eller på anden vis en episode, som kommer uventet. En krisepsykolog kan hjælpe den ansatte med at få sat ord på situationen og hvad der er der påvirker, sådan at den pågældende kan få bearbejdet følelserne og tankerne på den bedst mulige måde. At henvise den ansatte, når der er behov for det, er den bedste hjælp man kan give en medarbejder, som har det svært. Det faktum at medarbejderen får hjælp fra en psykolog og derigennem får bearbejdet den svære situation vil bevirke, at han eller hun vil få det meget bedre og derigennem vil kunne præstere bedre arbejdsmæssigt.

Gode resultater

De ansatte, som har benyttet sig af tilbuddet om psykolog har oplevet at det i høj grad har hjulpet dem til at komme videre. Dem som har været i et forløb har fået nogle redskaber til, hvordan de skal tackle deres følelser og tanker omkring situationen, sådan at de ikke på samme måde lader sig påvirke af den svære situation. Medarbejderne, der har været igennem forløbet har efterfølgende givet udtryk for, at de igennem forløbet oplevede professionel rådgivning og nogle professionelle psykologer der hjælper en hele vejen ud på den anden side. Alle gav udtryk for, at forløbet hjalp dem videre.

Hjælp, uanset hvad problemet er

Igennem livet opstår der situationer, der kan svære at komme over. Uanset hvad problemerne drejer sig om, så er psykologerne parate til at snakke og hjælpe den ramte ud på den anden side.

SHARE
Relaterede indlæg
En sen aften på stranden
Hold jul i Norge
Hjælp til boligsøgningen