Hus og have

Har en ting for design

Jeg ved ikke hvorfor, eller hvor det kommer fra, men jeg har altid haft en eller anden ting for designerlamper. Jeg synes bare de er så fine, og så kan jeg godt lide deres unikke udtryk. Jeg ved ikke hvad det er med dem, men jeg synes bare nydelsen ved at kigge på dem, er meget større end ved andre almindelige billige lamper. Jeg tror måske noget af min fascination kommer fra mine forældre. De har nemlig altid været interesseret i designerting og specielt møbler og lamper, er noget af det, de har gået rigtig meget op i. Så jeg har jo i princippet altid omgivet mig med specielle ting og unikke lamper, som uden tvivl har sat sit præg på den stil jeg har i dag. Og jeg siger ikke det her, for at lyde snobbet, jeg har virkelig bare en eller anden ting for designerlamper.

lamperMå gå på kompromis og købe billigere lamper

Men egentlig betragter jeg heller ikke min fascination af designerlamper som en dårlig ting. For jeg ved, at næsten alle har en eller anden præference, for en eller anden ting. Om det så er computerspil, tøj, børnetøj eller noget helt andet. Det er jo bare forskelligt fra person til person, hvad man vælger at bruge sine penge på. For mig har det så bare været lamper. Nu er et af problemerne bare, at jeg er flyttet sammen med en veninde, som ikke går helt så meget op i design, som mig. Derfor har vi da også aftalt at vi investere i billige lamper til de rum, hvor vi begge to er. Og så må jeg have mine lidt dyrere lamper inde på mit egent værelse. På den måde kan jeg også sikre, at de ikke kommer noget til, for det ville da være jordens undergang.

SHARE
Relaterede indlæg
Ny smart bruseniche på badeværelset
Køb modetøj og dufte billigere online
Få en mindre travl hverdag