Sport og friluftsliv

Har du brug for en gardin-guide til dit hjem?

Har du brug for en gardin-guide til dit hjem?

Solafskærmning såsom rullegardiner eller persienner er ikke bare praktiske, men de kan også se smarte ud. Kommer man ud til en forhandler som har ekspertisen inden for solafskærmning, kan man få lave gardiner som er tilpasset sin bolig.

Før man overhovedet går i gang med at installerer rullegardiner eller andre typer, er det en god idé at blive enig med sig selv om rummets funktion. Er der brug for komplet afskærmning fra sol og varme eller kulde, kræver det en bestemt type gardin. Derudover skal den tilpasses vinduet ift. gardinernes funktion.

Har man for eksempel mange skråvinduer, hvor der er behov for solafskærmning, skal man vurdere om det er et vindue man kan nå og selv afskærme. Det kan være nødvendigt med rullegardiner specielt til tagvinduer som f.eks. er motorbetjente. Et rullegardin til tagvinduer kan være meget praktiske i forhold til styring af indeklimaet og temperaturen. De har nemlig en isolerende effekt på varme og gør det mere komfortabelt at være derhjemme.

Man kan tilpasse i mange forskellige farver og design hvis man køber dem hos Moogio. Desuden kan man bestille en tekniker som kommer besøg og tilser vinduer og vurderer hvilke typer gardiner vil være det bedste i dit hjem.

Har man derimod dannebrogsvinduer, kan lysindfaldet være begrænset, og der kan det være rart med rullegardiner som fylder mindst muligt. rullegardiner giver samtidig den maksimale solafskærmning når der er behov for det. Rullegardinet giver nemlig 100 procent mørklægning.

Gardiner behøver altså ikke være tunge gardiner som lukker alt lys ude, når vejret er godt.Derudover findes der i dag energismarte rullegardiner, hvor man kan bevare sin smukke udsigt ud af vinduerne samtidig med at man bevarer beskyttelse sol og indkig. Der kan endda være energimæssige besparelser ved at få sig ordentlig solafskærmning som passer til hjemmet.

SHARE
Relaterede indlæg
Gode freetyle ski
Find dit drømmehus
Kom væk fra den travle hverdag