Hus og have

Giv dit gamle tag nyt liv

Sorte, halvtriste tegl og mosbegroede tagrygge er ikke ligefrem et sjældent syn, hvis du kaster blikket ud over danske villakvarterer. Det fugtige klima med lune temperaturer, som vi har i landet, kan være hårdt ved danskernes hustage, og mos og alger stortrives på de skæve teglsten. Men før du kaster en masse penge efter at få lagt et helt nyt tag, bør du se nærmere på muligheden for afrensning af tag hos RENSR. Dit gamle tag kan nemlig blive så godt som nyt og få forlænget sin levetid betydeligt med en god tagrensning. Efter en gratis vejledning og prøverensning finder I sammen den rigtige løsning, så dit tag kan behandles med det rette tryk, temperatur og metode.

Ingen grænser – RENSR renser

Hos RENSR tilbydes et stort udvalg af services – lige fra rens af terrassens grønne fliser til rens af de overfyldte tagrender. RENSR arbejder altid med kvalitet og god service i højsædet, og som et landsdækkende firma kan du altså få hjælp, uanset hvor i landet du bor.

Hos RENSR er der ligeledes højt fokus på natur og miljø, hvorfor der altid arbejdes med miljøgodkendte og skånsomme materialer, der passer både på dit tag og på miljøet omkring det. Derudover kan du også benytte dig af RENSRs mange services både som privatperson og som virksomhed. Uden de store begrænsninger når det kommer til både placering, levering og produkt, så er det altså “safe to say” at RENSR i den grad lever op til sit eget motto: “Ingen grænser – vi renser”.

SHARE
Relaterede indlæg
Klassisk Hans Bølling bakkebord – køb det online
Køb modetøj og dufte billigere online
Bestil lækker mad ud af huset hos en professionel cater