Elektronik

Fra ipod til iphone 4

For mange år siden fik jeg min første ipod. Den er som mange af de andre modeller fra apple udgået nu, men det er nu stadigvæk sjovt at tænke tilbage på den gang, hvor teknologien kun lige var til, at man kunne høre musik, og så til i dag, hvor der er alle mulige ipod tilbehør også. Nu er min ipod og dens ipod tilbehør skiftet ud med en lækker iphone og nogle super lækre iphone 4 gadgets. Jeg bestilte min iphone på internettet for halvandet års tid siden, og selvom den har fået sig nogle ordentlige skrammer, så er det virkelig en ting, som jeg altid har med mig rundt.

alt i ipod tilbehør

Lækkert tilbehør til iphone 4 på nettet

Den anden dag faldt jeg så over en hjemmeside, med rigtig mange lækre iphone 4 gadgets og noget forskelligt ipad udstyr. De havde også et lille udvalg af noget ipod tilbehør, men nu når alle bruger iphone og ikke så meget ipod længere, er det jo klart at udvalget af sådan noget udstyr ikke er så stort længere. Jeg har i en længere periode gerne ville finde noget ordentligt tilbehør til min iphone, så det var utrolig rart at falde over en hjemmeside, som havde lige det tilbehør som jeg stod og manglede. Blandt andet synes jeg, at apples høretelefoner går utrolig hurtigt i stykker, så sådan et par bestilte jeg blandt andet hjem.

ønsker du iphone 4 gadgets?

SHARE
Relaterede indlæg
Spørg den professionelle
God vane
Tag en pause