Hus og have

Forelsk dig i dit køkken

Få et trendy køkken med finesse

Der bliver i disse år lagt mange tanker og penge i køkkenet, der efterhånden er blevet husets vigtigste rum. Hvor husene før i tiden blev bygget med køkken, stue og spisestue som tre rum, så bliver dette i dag samlet i ét stort køkken-alrum, hvor størstedelens af beboernes tid tilbringes. Madlavning i dag involverer også ofte hele familien. Eventuelt kan de mindre børn lave lektier ved køkkenbordet, mens mor og far laver maden. Køkken-alrummet tillægges så meget betydning, at vennerne ofte inviteres indenfor til middag, og således lægges der også mange tanker i, hvad køkkenet signalerer. Danmark er kendt ude i verden for vores stilrene og skandinaviske design, hvilket matcher godt til det moderne hus. Helt tilbage til 60’erne, hvor Arne Jacobsen satte en af de helt store geniale streger og til i dag, løber der en rød tråd. Det er denne røde tråd af kærligheden til kvalitet og detaljer, der også afspejles i KustomHouse og Trend Køkkenets design.

Kvalitet som fælles værdi

Både KustomHouse og Trend Snedkeriet lever af at supporterer kunderne med udprægede kvalitets køkkener. Begge er køkkenfirmaer, der laver specialtilpassede løsninger, som ikke enhver køkkenbutik kan tilbyde. Trend køkken har siden 1970 bygget køkkener, hvor både hånd og hjerte har samarbejdet om ekceptionelle flotte løsninger. Der er intet standard, kun specialmål og tilpassede løsninger. Det har også gjort, at Trend køkken  har kunne præstere udover det sædvanlige. Blandt andet er det blevet til et køkken i en gammel kornsilo, et smukt lyst og klassisk køkken i en gammel gård, et helt moderne køkken i Sfinxen på Islands Brygge og flere køkkener med klassisk elegance. Hele vejen igennem er der tale om klassisk snedkerhåndværk, når det er bedst. Køkkenet har navn efter iværksætternes by Trend i Vesthimmerland. I dag har fabrikken, retfærdigvis nok, hjemme i Wegners gamle fabrik i Gedsted.
Skal dine knive have ekstra fokus, så kan du få dine skuffer indrettet herefter. Det er kun i dine vildeste drømme, at du finder et køkken så lækkert og specialtilpasset som hos Trend. På Trends hjemmeside kan man bestille et inspirationskatalog, der viser nogle af de muligheder, man kan arbejde med. I princippet er alt dog muligt med et Trend køkken.

SHARE
Relaterede indlæg
Ny smart bruseniche på badeværelset
Klassisk Hans Bølling bakkebord – køb det online
Se alle de fine ting til børneværelset