Sport og friluftsliv

Få en langt smukt hår på ingen tid

Kunne du også godt tænke sig lange smukke lokker, men har ikke tålmodigheden til at vente på, at det gror ud af sig selv. Så kan du stedet for snyde, og få sat smukke extensions på, så du i løbet af ingen tid, får din drømmelængde. Med extensions kan du ik princippet få lige så langt hår du gerne vil, uden at du skal vente på at det gror ud. Og resultatet bliver så godt, at man ikke kan se, at det er ikke er eget hår. Teknikkerne til at sætte extesions på er i dag så gode, at det ser ud, ganske som var det ens eget hår. Så skal man bare sørge for at ramme en farve, som passer med ens eget hår.

Køb dem lige her, klar til at sætte på

Hvis man føler sig fristet til at prøve estensions, så kan man købe dem lige her. Så kan man ellers bare gå i gang med at prøve det af, og se om det er noget for en. Der findes forskellige metoder til at sætte extensions på med. Nogle mere permanente end andre. Nogle kan man nemlig få svejset på eget hår. Men det er også en mere permanent løsning. Hvis man gerne vil have estentions som man hele tiden kan tage i og ud, så skal man i stedet for vælge dem med clips på. Det er nemlig hurtigt ordnet, og så har man det lange smukke hår, som man gerne vil.

Slip for at vente i årevis

Og der er ikke nogen tvivl om, at extentions er den helt rigtige løsning til dig, der ikke gider at vente i flere år på, at håret gror ud. Man siger at hår i gennemsnit gror en centimeter om måneden. Derfor skal der også mange måneder og år til, før man når den længde, man gerne vil have, hvis det skal være rigtig langt. Men så kan man jo vælge den hurtige løsning, som altså giver et lige så flot resultat. Brug linket her i artiklen til at finde de helt rigtige extensions til dit hår, så det kan blive langt og smukt.

SHARE
Relaterede indlæg
Find din nye værelseskammerat
Kør udenom den lange kø
Brug øjenvippe serum for et længere look