Biler og sjov

Få en bil igennem flexleasing her

Kunne man godt tænke sig en bil på flexleasing, kan man også finde mange takers herinde på nettet i dag. man kan som privat få flexleasing hvis det er noget der er behov for, og det er der i mange tilfælde i dag. Nogle vil måske gerne have et mærke eller en model som ikke lige er indenfor rimelighedens grænse. Så derfor er der også brug for nogle specielle ordninger for, at det er noget som kan lade sig gøre alligevel. Det er her hvor flexleasing kommer ind i billedet, og det har allerede hjulpet mange med at få deres bil hjem i hus.

flexleasing er smart af den grund, at man kan dele registreringsafgiften op i rater. For når man leaser en bil, skal registreringsafgiften stadig betales, og det er her hvor man kan vælge at dele den store sum op i mindre beløber. Det bliver godt nok lidt højere rater man skal af med, men det er alt andet lige også noget man er indforstået med når det er man bruger denne ordning.

Få regningen delt op mellem dig og arbejdet

Hvis det ikke er udelukkende til privat, er der også nogle andre ordninger som gør sig gældende. Det kunne eksempelvis være, at man bruge meget tid på arbejdet og samtidig har behov for en bil i det private. Det er blandt andet her, hvor man kan se at sådan noget som splitleasing også gør det muligt for mange at beholde en bil i det private. For med splitleasing kan man nemlig vælge at splitte regningen op mellem dig som privatperson og så virksomheden man arbejder for.

Så hvis du arbejder 50/50 i bil på arbejde og i det private. så vil 50 procent af omkostningerne også blive henvist til din virksomhed. Det er jo så i forlængelse af man også få nogle penge i kassen for virksomheden og ikke bare daser rundt i bilen. splitleasing samt alle de andre metoder finder du herinde på nettet den dag i dag og fremadrettet.

SHARE
Relaterede indlæg
Autoophugger på Sjælland
Afbalancering af bildæk
Sæt gang i sexlivet