Sport og friluftsliv

Få penge for din gamle bil

Min gode kollega fortalte mig i forgårs, at han havde fået en skrotpræmie for sin skrotbil, og denne skrotpræmie var overraskende stor. Det vil sige, at han altså fik mange flere penge for sin skrotbil, end havde havde kunnet forestille sig. Det fik mig selv til at tænke lidt i de baner, og jeg har de seneste uger spekuleret lidt over om det var på tide, min kone og jeg skulle få anskaffet os en ny bil, så jeg spurgte hende, om hun syntes vi skulle bruge at sælge den gamle bil eller gøre den til en skrotpræmiebil. Jeg fortalte hende naturligvis om min kollegas situation, og hun syntes det bedste for os ville være skrotpræmiebil, netop fordi bilen ingen værdi har længere, og så kunne vi hurtigt komme af med den, så den ikke står og fylder i vores nyistandsat garageport. Med andre ord vi besluttede os altså derfor at vi ville aflevere den til en autoophugger, men spørgsmålet var så bare, hvilket ophugger vi skulle benytte os af.

skrotbil til gode priser

En lille ekstra bonus

Derfor har jeg i løbet af i dag søgt på nettet, efter den rette ophugger at aflevere bilen til. Mit mål er netop find en billig ophugger københavn. På den måde kan jeg selv køre ned med bilen, og derfor ikke betale mig for at de skal hente den. Det er mest oplagt, da min kone og jeg bor i København. Jeg må dog indrømme, at det gør lidt ondt at skulle se sin bil blive til en skrotbil, men så igen, jeg får jo en lille ekstra bonus, eller som i min kollegas tilfælde, en stor lille bonus. Det er altid dejligt at spare lidt penge her og der, og specielt op til jul, så børnene kan få ekstra store julegaver.

SHARE
Relaterede indlæg
Printere er stadig anvendelig
Få de bedste prints ved at bruge laser til printeren
Samosa og andet lækkert