Uncategorized

Efterskole er en fantastisk oplevelse

Det bedste du kan give dit barn

Der er efterskoler til alle interesser men mange er alligevel fokuserede på sport, en musikefterskole er måske et godt alternativ til de børn der ikke er så sports interesserede, men som alligevel gerne vil udvikle deres kreative sider og opleve glæden ved samværet med andre unge i et år. På en musikefterskole er der tilbud til alle, så man behøver ikke at være den store virtuos når man kommer, man skal nok nå at få lært en masse alligevel. Uanset om man er nybegynder eller dygtig på sit instrument, så kan alle få en masse ud af et år på Frøslevlejrens efterskole for her er lærerne og hele miljøet bygget op omkring at finde og udvikle den unges talent.

Tag på efterskole i sønderjylland

I Frøslev ligger en helt speciel efterskole, det er nemlig en musik efterskole hvor der er fokus på musik og sang hvilket betyder at de børn og unge der ønsker at arbejde med sig selv på disse områder får de bedst tænkelige vilkår. På vores musik efterskole arbejder vi nemlig målrettet på at finde ud af hvad den enkelte unges kompetencer er og udvikle disse sammen med den unge. Men selvfølgelig går det ikke op i musik og sang det hele! På vores efterskole i sønderjylland arbejder vi naturligvis også med det boglige, for det er jo ikke et musical akademi eller et musik konservatorium vi arbejder med. Derfor har vi også et højt fagligt niveau på de fag som eleverne også skal mestre når de er færdige med skoleåret.

Et unikt tilbud omkring efterskole musik

Sidst på skoleåret tager rigtig mange efterskoler rundt på forskellige steder og laver gymnastikopvisninger, hvor de viser hvad de kan. Men på vores har vi valgt en lidt anden model. Vi tager nemlig på turne hvor vi optræder med et show som elever og lærere skaber i fællesskab og på den måde viser hvad man kan opnå med efterskole musik.

SHARE
Relaterede indlæg
Den grønne tidsalder
Tøj
Send en fin gave til en du holder af