Biler og sjov

E2 biler i Køge

Jeg har haft den dejlige oplevelse at handle bil med E2 Biler i Køge, jeg var en del i tvivl om jeg ville købe en ny eller en god brugt bil, og jeg vidste at E2 biler i Køge havde begge dele. Ikke bare var det den lokale autoforhandler men han gik også for at have fair priser. Jeg går altid ind for at støtte de lokale, hvis det er muligt, og priserne er fair, og man kan altid Gå til link, og undersøge autoforhandleren inden køb.

Det gode var at nu havde jeg mit autoforhandler lige henne om hjørnet, så jeg ville altid kunne køre forbi, hvis der skulle vise sig at være noget galt med den købte bil. Det endte med at jeg købte en lille ny bil, så var jeg sikker på at den var drift sikker, og jeg var sikker på at den grønne afgift lå langt ned i bunden af prislisten, og så kørte den langt på literen.

Biler til salg

Jeg er glad for at jeg valgte en lille ny bil, ikke at mine drømme ikke gik hen ad en Tesla, men jeg var ikke klar til el biler endnu – og da så benzin priserne og el priserne steg voldsomt, blev jeg endnu mere glad for min lille ny bil – især når jeg lige havde tanket og set hvad det havde kostet mig at fylde tanken. Jeg havde fuld tillid til at E2 autoforhandleren vejledte mig i den rigtige retning, og det viste sig jo også at det havde været et rigtig godt valg jeg havde gjort.

SHARE
Relaterede indlæg
Fantastiske biler og udstyr
Har du en gammel skrotbil, og vil have penge for den
Træn din hjerne til at blive bedre