Biler og sjov

Den perfekte julegave til mit gudbarn

Før jul var jeg ude med min gode veninde for at købe julegaver til min familie. Jeg er blevet gudmor for min kusines datter og derfor ville jeg gerne finde den helt rigtige julegave til hende. Min kusine havde sendt mig en ønskeliste fra mit gudbarn. På ønskelisten stod bl.a. lego, barbie dukker og forskellige spil.

Den helt rigtige julegave

Min veninde og jeg gik ind i en legetøjsbutik, hvor de havde alt hvad et barn kunne ønske sig. De havde rigtig meget billige legetøj. I butikken havde de også en del trælegetøj. Jeg kiggede på deres forskellige barbie dukker, men syntes ikke at en dukken var personlig nok. Jeg vidste, at min kusine som barn altid har leget med lego når hun har besøgt mine forældre, så jeg kiggede på det som de havde i butikken, men jeg ville gerne finde noget, som måske ikke stod på ønskelisten. Vi gik ind i en specialbutik hvor de havde noget virkelig sødt billige legetøj. Jeg fandt bl.a. et lille trækøkken med forskelligt tilbehør. Jeg har selv haft sådan et som barn og leget med det i mange timer. Jeg besluttede mig for at købe det. Min veninde og jeg forlod butikken med det billige legetøj. Da vi kom hjem pakkede jeg legetøjskøkkenet ud og samlede det. Det var virkelig fint og jeg var overbevist om, at mit gudbarn ville blive meget glad for min gave. Juleaften, efter at vi havde pakket gaver op, ringede telefonen. I den anden ende af røret var en meget begejstret pige. Hun ville ønske mig en glædelig jul og sige mange tak for køkkenet. Efter at have snakket med mit gudbarn fik jeg min kusine i røret. Min kusine fortalte, at det var den helt perfekte gave.

SHARE
Relaterede indlæg
Fornyelse af bilen
Træn din hjerne til at blive bedre
Afbalancering af bildæk