Hus og have

Dekorative postkasse stickers gør din postkasse personlig og unik.

Skønhed og sjov til din postkasse.

Vi kender alle de dekorative wallstickers, som pynter og personliggør en kedelig væg eller et særligt skab i køkkenet. Men du kan udvide denne smarte trend til din bil og til din postkasse.

De kedelige dymolabels som blegner og falder af, er irriterende både for dig og for dit postbud, som egentligt ikke er forpligtet til at aflevere et brev i en postkasse uden et tydeligt navn på postkassen. Det er for at beskytte dig og dit privatliv. Derfor er tydelige og fastsiddende stickers vigtige for modtagelse af dine breve. Det vil også hjælpe dit nærsynede postbud, hvis du har sådan et bud.

Hvilke stickers kan du vælge imellem?

Måske du har set de humoristiske stickers man kan få til biler. Samme slags kan du få til din postkasse, f.eks. her hos sohu-shop. Postkassestickers har dog et tydeligt formål – nemlig at oplyse om husstandens navne.

Men disse sjove og smukke stickers til postkassen, kan udvide budskabet fra navne til personligheder. Du kan nemlig vælge unikke motiver, der kan fortælle lidt om familien, virksomheden eller personen, der bor der.

Du kan også klistre kæledyret og kæledyrets navn på postkassen med disse stickers. Man ved aldrig om der er brev til Fido eller Felix. Måske lidt usandsynligt, men det giver et humoristisk pust imellem de mange kedelige og ens postkasser.

En postkasse med personlige stickers er både meget dekorativ og unik.

Deres klæbeevne er stærk og holder i mange år. Priserne er dog lave, så du kan sagtens udskifte dine postkasse stickers jævnligt, hvis du ønsker variation.

SHARE
Relaterede indlæg
Naviger nemt igennem den travle trafik
Lækker anretning med de smart Bitz skåle
Saunaovn